lørdag 30. mai 2015

Banglamat og Mangolassi

Vi spiser mat fra India, Bangladesh og Nepal så ofte vi kan.
Her er oppskrift på Banglamaries beste banglamat: 
Ingredienser: 
2 løk hakket
1ts hvitløk (jeg bruker sånn most på glass)
2ts currypowder
1ts chilipowder
2ts malt turmeric
1 ts cumin seeds
2 chili -småhakket
1ts fersk ingefær i småbiter
**
steik til løken er myk
Ha i 1kg kylling i terninger
Når kyllingen er gjennomstekt har du i 1/2 boks creme fraiche
**
server med ris, nan... og hva annet du liker til banglamat (eller indisk som mange vil kalle det)

Mangolassi:
2dl youghurt naturell
2dl mango pulp
6-8 isbiter
2-3ss melis
Knus isbiter i bleder. 
Tilsett youhurt naturell, mango pulp og melis og kjør forsiktig til alt er blandet,
Anbefales :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar